Webdesign: wat is dit? En wat doen wij?

Gaat u met uw bedrijf op het internet, dan wilt u natuurlijk een aansprekende website. Behalve van boeiende inhoud moet uw website voorzien zijn van een representatief ontwerp dat past bij uw bedrijfsdoelstellingen. Een goed ontwerp spreekt de bezoekers aan en zorgt voor nieuwe contacten en eventueel zelfs meer verkopen. Webdesign is het specialisme dat zich bezighoudt met het ontwerpen van uitgekiende websites, social media pagina’s en blogs.

Webdesign – stap voor stap uitleg

  • Uw geeft uw wensen door
  • Op basis van uw wensen gaan wij aan de slag met het grafisch ontwerp
  • Het ontwerp wordt aan u gepresenteerd
  • Bij akkoord wordt het ontwerp technisch gerealiseerd (WordPress CMS)

Door de snel verlopende technische ontwikkelingen moeten websites niet alleen via de PC, maar ook via smartphones en tablets toegankelijk moeten zijn. Al deze apparaten hebben hun eigen besturingssysteem, wat hoge eisen stelt aan het ontwerp van websites.

 

State of the art webdesign

 

Braintwist beschikt over een team van goede webdesigners die de vinger aan de pols houden van de nieuwste ontwikkelingen. Zo kunnen wij voor u een website ontwikkelen aan de hand van een bestaande of nieuwe huisstijl, die kan bijdragen aan een grotere bekendheid van uw bedrijf of zelfs kan gaan functioneren als additioneel verkoopkanaal.

Interesse in webdesign? Neem contact op.

Continentaal.nl