Wat is Responsive webdesign?

Webdesign is iets dat je het liefst laat doen door een professional. Tegenwoordig is het vrij gemakkelijk om middels een CMS zoals WordPress een simpele website te maken, maar wanneer je jouw bedrijf een beetje een professionele uitstraling wilt geven, zul je toch op zoek moeten naar een professional die weet waar hij het over heeft. 

Responsive webdesign

Responsive webdesign is tegenwoordig het toverwoord als het gaat om webdesign. Het responsive maken van een website zorgt ervoor dat websites er goed uitzien op elk (mobiel) apparaat, wat de bruikbaarheid, en bezoekersgemak verhoogt. Elementen als prijslijsten blijven altijd lastig om weer te geven op mobiele apparaten, maar is zeker niet onmogelijk. Een goede webdesigner kan voor elk probleem een oplossing verzinnen.

 

Bedrijfsidentiteit

Logo ontwerp is essentieel voor het gezicht van uw bedrijf. Studio het Zwarte Schaap is hier dan ook in gespecialiseerd. Met de programma’s Illustrator, Indesign, en Photoshop kunnen mooie logo’s gemaakt worden, en het logo worden gebruikt om te verwerken in de huisstijl van een bedrijf. Op deze manier bent u verzekerd van bestanden die goed kunnen worden afgedrukt, en er prima uitzien op het web!

 

Vindbaarheid

Naast webdesign en logo ontwerp zorgt studio het Zwarte Schaap voor een goede vindbaarheid in Google. Een goede vindbaarheid, samen met een frisse en professionele uitstraling is essentieel voor een goede start, of continuering van uw bedrijfsvoering. Een goede vindbaarheid begint bij de juiste tekst op uw website. Dit in combinatie met een aantal technische aspecten op de website, zoals meta-informatie is onontbeerlijk voor een goede vindbaarheid. Wordt u al goed gevonden, maar merkt u dat bezoekers te snel weg klikken van uw site? Het is een wisselwerking: zonder vindbaarheid wordt u niet gezien, en wanneer u wel wordt gevonden moet dat wat er op uw site staat kloppenen triggeren tot aankoop of contact. Wanneer u op de 1e plaats in Google staat met een bepaalde term is het wenselijk dat de conversie goed is op de website. Soms zijn hiervoor aanpassingen nodig om dit te verbeteren. Studio Het Zwarte Schaap is dus meer dan alleen uw vaste adres voor webdesign in Tilburg, maar is een vaste partner voor al uw internet marketing vraagstukken.

Continentaal.nl