Waarom is zoekmachine marketing belangrijk voor een professionele organisatie?

Uw organisatie is professioneel. U werkt met goed ‘gereedschap’ en professionele medewerkers. Om uw (potentiële) klanten te overtuigen van hetgeen uw organisatie ze te bieden heeft is een professioneel ontworpen, uitstekend ingerichte website onmisbaar. Het is wenselijk dat u voor het (door)ontwikkelen van uw website gebruikmaakt van de expertise van een partij met ervaring. Daar profiteert u van.

Zoekmachine Marketing

Zoekmachine Marketing is eigenlijk een verzamelnaam voor het geheel aan activiteiten die je ontplooit om je site hoger in zoekmachines te laten scoren en is een onderdeel van Internet Marketing.

Via zoekmachine adverteren meer en relevanter website bezoek

Via zoekmachine adverteren komen er niet alleen maar meer bezoekers op uw website, maar ook wat nog belangrijker is; relevanter bezoek. Ben Internet Services optimaliseert uw internet campagne, zodat er een optimale balans tussen investeringen en Return On Investment wordt gecreëerd.

Zeer snel en gericht in contact met uw doelgroep

Wij maximaliseren uw Zoekmachine Advertentie Campagne en verhogen het rendement van uw website met meer en relevanter websitebezoek. Naast het inzetten op lange termijn is Zoekmachine Adverteren uitermate geschikt voor kortlopende promotie acties. U kunt zeer snel resultaten boeken en de campagne kan bovendien direct gestopt worden als dit gewenst is.

Het dubbelzicht effect

Door het combineren van Zoekmachine Adverteren met Zoekmachine Optimalisatie, bereikt u dubbele aanwezigheid in de zoekresultaten. Hierdoor wordt zowel op de natuurlijke zoekresultaten als op uw advertentie vaker geklikt. Deze combinatie levert meer relevant bezoek op. Dit kan uw website de uitstraling van een topwebsite geven waardoor het interessanter is om deze te bezoeken.
Top concurrerende zoektermen zijn met deze methode altijd bereikbaar. Misschien dat u een positie in de natuurlijke zoekresultaten wilt voor een zoekterm die zoveel concurrentie heeft dat dit op korte termijn niet realiseerbaar is. In dit geval kunt u een Zoekmachine Advertentie Campagne gebruiken om via een advertentie toch zichtbaar te zijn bij zoekopdrachten op deze zoekterm.

Continentaal.nl