Vergroot de Online Aanwezigheid van uw bedrijf via FACEBOOK

Online Aanwezigeid vergroten via Facebook -
Vergroot de lokale online aanwezigheid van uw bedrijf! Meer naamsbekendheid, vaste klanten behouden, nieuwe klanten aantrekken & meer OMZET!
Slide
Verlaging van uw marketing kosten & Verhoging van uw Omzet!
Investeer vandaag nog in uw Facebook aanwezigheid! Meer lokale klanten en op termijn lagere marketing kosten!
Slide
Facebook als informatiebron - Wat is uw doelgroep?
Via facebook pagina statistieken kunt u heel veel informatie vinden van uw klanten en is geen marktonderzoek meer nodig. Alle informatie over uw klanten zijn direct beschikbaar in uw Facebook account. Dus heel veel tijd & geld besparend!
Slide

Social Media Marketing Succesfactoren:

Waar bestaat onze social media marketing uit?
100%

Social Media Strategie

Van begin tot eind: Samen met de klant werken we uit wat onze doelstellingen zijn en maken we er een complete plan van aanpak.

Read More
40%

Unieke ontworpen afbeeldingen in Social Media

Het uploaden van plaatjes van mijn zaak is saai, Ik wil uniek zijn en een mooie afbeelding bij mijn online content hebben. We willen dat het eruit springt en meer aandacht trekt dan een simpele afbeelding

Read More
20%

Adverteren via Facebook & Instagram

Door advertenties te plaatsen kun je posts meer aandacht geven en meer klanten naar je eigen bedrijf trekken.

Read More
20%

Brand Monitoring: uw online identiteit & reputatie

Hoe denken klanten over mijn bedrijf: zIjn de recensies positief of negatief? En hoe kan ik dit verbeteren?

Lees meer
20%

Social Media Management

Het actief bijhouden van uw sociale media profielen: plaatsen van posts & reageren op vragen en opmerkingen

Lees meer

Social Media Marketing:

Uw autoriteit & bekendheid op online media vergroten

We zullen uw profielen op Google Mijn Bedrijf & Facebook inrichten, onderhouden en optimaliseren. Dit doen we door regelmatig posts te plaatsen en op Google & Facebook te adverteren. Wat houdt onze service in?
 • Opzetten (indien nog niet actief) van profielen
 • Social Media Strategie & Plan opmaken
 • Actief Posts plaatsen op Social Media
 • Unieke ontwerpen van uw posts en plaatjes
 • Adverteren via Facebook 
 • Uw Online Identiteit & Reputatie opbouwen

Facebook Marketing

img

Sociale Media Groei

Het succes achter groei in social media? Onderscheidend zijn van de massa & echt iets zinvol en interessant medelen aan uw volgers.
Icon
CONTENT MARKETING
Wij maken naast advertentie berichten ook op social media content waarbij we de lezer willen: intrigeren, verbazen, tot actie willen zetten en overtuigen. Het belangrijkste is vooral het gevoel geven dat er echt tijd en energie in uw social media kanaal is gestoken waardoor het interessant wordt om vaker uw sociale media account te bekijken. Als je iets leest moet het niet altijd een standaard reclame boodschap zijn zoals een kranten advertentie. Het mooiste is altijd als het blijdschap opwekt en interesse. Dit is vaak de misconceptie van social media marketing: je zaak promoten en volgers zijn net een reclame mailing lijst.
Cantacteer ons!
img
Icon
Groeien!
Ja, het klopt: we willen #1 zijn. Wij willen ook dat u zich #1 op social media voelt. U bent een winnaar en samen zullen we nog meer klanten en omzetgroei winnen. We hebben bewezen resultaten dat we van klein naar groot kunnen gaan. Wij vertellen uw klanten een verhaal van groei door de maanden heen. Samen zijn we één familie en geen klant-verkoper relatie. Als je deze mentale switch maakt, zullen klanten je al maak je soms fouten wat heel menselijk is, het ook eerder vergeven. En de concurrentie? Die maken we gewoon in; het is altijd mijn motto geweest om mijn concurrentie op eerlijke manier af te troeven.
Contacteer ons!

Facebook (Sociale Media) Adverteren

Optimaliseer uw Facebook pagina voor zowel betere online vindbaarheid en om uw klantenbestand te kunnen behouden (herhaal bestedingen) en te laten groeien (nieuwe klanten aan te trekken). Alle onderstaande prijzen zijn excl. 21% BTW.
Facebook Marketing Medium
Facebook Marketing Medium
 • Facebook
 • Facebook pagina Beheer & optimalisatie
 • 4 Facebook Posts per week
 • Facebook Ads campagnes om zowel groei van uw Facebook pagina als meer bezoekers naar uw website te trekken.

 • Elke Post bevat
 • Uniek gemaakte afbeeldingen en video's o.b.v. geleverde materialen
 • Creatieve en unieke content waarmee we de lezer tot aandacht willen trekken

 • Totaal Maandelijks
 • Maandelijks Advertentiebudget van €400
 • Totaal 8 uren per maand Werkzaamheden
 • Wilt u extra uren werkzaamheden? dit kan voor €50 per uur
 • Maandelijkse rapportage van behaalde resultaten

775/p.m.

Meer info
dots
Facebook Marketing Top
Facebook Marketing Top
 • Facebook
 • Facebook pagina Beheer & optimalisatie
 • 5 Facebook Posts per week
 • Facebook Ads campagnes om zowel groei van uw Facebook pagina als meer bezoekers naar uw website te trekken.

 • Elke Post bevat
 • Uniek gemaakte afbeeldingen en video's o.b.v. geleverde materialen
 • Creatieve en unieke content waarmee we de lezer tot aandacht willen trekken

 • Totaal Maandelijks
 • Maandelijks Advertentiebudget van €750
 • Totaal 10 uren per maand Werkzaamheden
 • Wilt u extra uren werkzaamheden? dit kan voor €50 per uur
 • Maandelijkse rapportage van behaalde resultaten

1225/p.m.

Meer info

We zullen uw Facebook pagina optimaliseren zodat er meer interactie met uw bezoekers ontstaat

Veel ondernemingen benutten niet de volle potentie van een goed geoptimaliseerde Facebook bedrijfspagina.

Meer voorbeelden van ons werk

De kracht van Facebook marketing

 

Facebook marketing biedt een ongekend bereik door zijn grote gebruikersgroep. Het lijkt ‘the place to be’ voor een marketingactie, en is met een zeer grote en trouwe groep dagelijkse gebruikers bijzonder interessant om in te zetten als online marketing tool. Het is veel meer dan een gratis pagina bijhouden, maar een serieuze internet marketing techniek waar je niet meer omheen kunt. Door de interactie met andere online kanalen is het een sterkte toevoeging aan je marketing strategie, en is het inzet en geld waard om te gebruiken. Zoals elke onderdeel van een campagne vergt het onderhoud en dus een serieuze investering.

 

 

Facebook marketing door het hele proces

 

Afhankelijk van een doelgroep of product kan de keus om Facebook in te zetten in het marketingproces heel verschillend zijn. Facebook is een mooie plek om in beeld te komen of te blijven, en hiermee likes en fans te krijgen. Gekoppeld aan je website is dit een extra bevestiging van het bieden van bijvoorbeeld een goed product of goede dienstverlening. Prettig omdat we als klant graag willen weten wat onze medegebruikers vinden, en deze mening waarderen. Echter hoe meer er geliked wordt, hoe minder exclusief een like is, en dit zorgt ervoor dat er ook gezocht wordt naar andere vormen van marketing via dit social media kanaal.

 

 

De gebruiker staat centraal

 

 

Op social media draait het om de gebruiker, we bepalen direct en indirect met onze likes en onze voorkeuren wat we graag willen zien. Er wordt ook vaak gebruik gemaakt van de mogelijkheid om contact te leggen, vragen te stellen en het is hiermee een belangrijk service kanaal geworden. Het verlenen van klantenservice voor de ogen van vele gebruikers van het platform biedt kansen, maar is ook heel gevoelig miscommunicatie. Het vergt tijd en aandacht om hiermee op een goede en klantgerichte manier invulling aan te geven.

 

 

 

Gericht online adverteren

 

Een zeer sterke manier van Facebook marketing is de mogelijkheid om online te adverteren. Een advertentiecampagne via Facebook is heel gericht door de uitgebreide mogelijkheden om de doelgroep te segmenteren, en is heel specifiek gericht op het behalen van de doelstelling die je als bedrijf of organisatie hebt gesteld. Als beheerder van een pagina kun je onder statistieken al veel leren over wie deze pagina bezoekt en liked. Die informatie is natuurlijk interessant, en met Ads wordt dit nog veel uitgebreider weergegeven. Een mooie tool om te zorgen dat jou bericht of advertentie alleen daar terecht komt waar het ook gewenst is, en daarmee een klant of gebruiker geholpen.

Wilt uw bedrijf verder laten groeien op Facebook?

Laat ons u helpen uw aanwezigheid te laten groenen: Meer aanwezigheid = meer klanten & meer omzet!

Wij hebben ervaring met de Social Media / Facebook marketing voor één van de grootste restaurants van Nederland: Wereldkeuken Westzaan. We komen zelf uit de restaurant wereld dus we kennen als geen ander uw situatie.

Message sent!
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!