Wereldkeuken Westzaan

Wereldkeuken Westzaan is het grootste wereldkeuken restaurant in de regio Zaanstreek & Amsterdam met 800+ zitplaatsen en 400+ gratis parkeerplaatsen op eigen terrein.

In het pand van oude discotheek Lexion dat al haar vergunningen was kwijt geraakt i.v.m. haar faillisement hebben we het gebouw opgeknapt, verbouwd en de landschap van restaurants in de regio veranderd door onze komst. Welkom bij één van de grootste restaurants van Nederland.

Lokale Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Lokale Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Indien u een online marketing bureau inschakelt om uw bedrijf te helpen groeien in Google, dan wilt u graag weten of zij het echt kunnen doen wat ze zeggen dat ze kunnen doen. Zie hier het resultaat van onze inspanningen. 

Als restaurant wil je dat je klanten je lokaal kunnen vinden. Door dit geheel te optimaliseren met o.a. Google Mijn Bedrijf en kwalitatieve backlinks te bouwen naar uw website, kunt u meer bezoekers aantrekken en vervolgens meer omzet genereren.

Wat doet de concurrentie?

Wat doet de concurrentie?

De grote concurrent uit Zaandam, Crystal Wok, heeft 380.000 (ja 0,38 miljoen) backlinks waarvan gros spam links zijn. Dit is niet onze manier van werken en dit raden we iedereen af. Ze hebben waarschijnlijk de verkeerde online marketing bureau ingeschakeld voor hun online activiteiten.

Social Media Marketing

Social Media Marketing

Waarom social media marketing belangrijk is voor bedrijven?

Voor bedrijven is het ten eerste belangrijk om een sociale media aanwezigheid te hebben om aandacht van bestaande klanten te kunnen behouden en ook om nieuwe klanten aan te trekken. Facebook nog steeds heeft maandelijks 2,82 miljard actieve gebruikers en voor bedrijven is dit de #1 sociale media kanaal.

Bestaande klanten die uw pagina volgen, zien als u dingen plaatst op uw pagina het in hun nieuwsoverzicht. Door actief te blijven op onze Facebook pagina kunnen we ze vaker laten terug komen: klant retentie

Onderhoud van een goede Facebook pagina leidt tot: 

> Van nieuwe klanten vaste klanten maken

> Behoud van vaste klanten

> Geïnteresseerde mensen goede en uitgebreide info geven

> Mensen via je Facebook pagina te laten reserveren/bellen/bestellen

> Meer klanten dus uw bedrijf laten groeien

Uiteindelijk meer omzet!

On-Page Website Optimalisatie

On-Page Website Optimalisatie

Waarom is het belangrijk dat je je on-page SEO verbeterd en tevens je website verbeterd?

Volgens de meest recente statistieken volgens Semrush.com (schrijvend op 20 maart) heb ik in vergelijking met mijn ooms, die ook allemaal grote wereldkeuken restaurants hebben meer bezoekers, meer unieke bezoekers, lagere bounce rate (mensen die afketsen bij bezoek van website )

Uiteindelijk wil je meer bezoekers naar je website hebben zodat deze vervolgens hopelijk kunnen converteren naar meer klanten en meer omzet toe. 

Resultaat: Hipper imago & Meer klanten!

Resultaat: Hipper imago & Meer klanten!

Waarom is het belangrijk altijd vernieuwend te zijn en anders te zijn dan alle andere mensen?

Ik wil winnen en mijn concurrentie verslaan. Daarom blijf ik mezelf vernieuwen met Wereldkeuken Westzaan. Wat wil je liever?

Onze nieuwe folder: in de vorm van een visitekaartje. Waarom doe ik dit? Heel simpel: een standaard A4 of A5 formaat folder vouw je 3-5 keer waarna als je deze aan een vriend of collega geeft lelijk is geworden door de vouwen. En in dit geval heb je alle info met leuke foto's op een kleine kaart die je makkelijk in een jaszak kan stoppen en ongekreukeld uit kan delen aan je vrienden en collega's. 

Het resultaat van ons werk!

Ongeveer 2/3 van de bezoekers komen binnen via Google en ca 1/3 van de bezoekers bezoeken onze website direct: maandelijks 6000+ bezoekers!

Door maandelijks 9000+ bezoekers aan te kunnen trekken, kunnen we vanzelfsprekend meer klanten aantrekken, behouden en de omzet behouden en vergroten.

Tevens heb ik een extreme obsessie met website snelheid. 90%+ van bezoekers is ‘cached’ betekent dat voor snelheidsverbetering ca 90%+ al is voorgeladen voordat de bezoeker op de website komt. Dit maakt je website veel sneller.

Veel mensen zijn ongeduldig en haken af als een website te langzaam laadt en kan ervoor zorgen dat klanten liever naar een concurrent gaat i.p.v. te wachten tot jouw website is geladen.

Een paar jaar geleden was de website langzaam en o.a. met een premium Cloudflare abonnement de snelheid van de website verhoogd. Tevens zorgde dit ervoor dat ik minder last van hackers had (iets waar ik voorheen vaker last van had; hackersaanvallen). Ook veel grote Amerikaanse bedrijven maken gebruik van de extra Cloudflare Firewall die in hun premium paketten zit.

Veel Lagere Bounce Rate = minder bezoekers haken af
Meer Bezoekers = Meer Klanten! Je wil je bedrijf laten groeien!
Einddoel: Meer Omzet en Meer Winst!
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!