Wie is Continentaal.nl? Waarom zijn wij uniek en beter?

We zijn de eerste online marketing bureau dat volledig is gericht op (chinese) horeca

Het eerste online marketing bureau dat is ontstaan uit directe ervaring van een succesvolle restaurant eigenaar

 • Mede oprichter Wereldkeuken Westzaan
 • Al sinds 12 jarige leeftijd in afhaalrestaurant van ouders actief in horeca
 • Meer dan 15 jaar ervaring met Google Adwords
 • Meer dan 10 jaar actief met Facebook Ads
 • Universitaire opleiding: Master diploma in Investment Analysis van de Universiteit van Tilburg

Onze behaalde Google Cerfiticaten

Behalve de meer dan 10 jaar ervaring op verscheidene ads platformen hebben we ook alle Google kwalificaties rondom Adwords en Analytics behaald
  • Google Analytics Individual Qualification
  • Google Ads Display Certification
  • Google Ads Search Certification
  • Google Ads Video Certification
  • Google Mobile Ads Certification
  • Digital Sales Certification
  • Mobile Sites Certification
  • Shopping Ads Certification
img
img
img

Google Analytics Qualified Individual

En we zijn ook ervaren met Google Analytics en andere SEO analyse programma's
img

We Work for Your Profit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat wisi enim ad veniam.
img

We Work for Your Profit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat wisi enim ad veniam.
img

We Work for Your Profit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat wisi enim ad veniam.
img

Meet Our Best Experts

Claritas est etiam processus dynamicus, qui sequitur mutationem consuetudium.
Peter Spenser
Peter Spenser

Copywriter

Angelina Johnson
Angelina Johnson

SEO Specialist

Philip Demarco
Philip Demarco

Senior Developer

James Anderson
James Anderson

Business Analyst

Icon
Ervaring in Online Marketing & Horeca
We zijn het eerste online marketing bureau dat is ontstaan uit de ervaringen van het opzetten en runnen van een succesvolle Wereldkeuken restaurant.
Icon
Fantastische team!
Naast onze eigen mensen werken we samen met een fantastische groep freelancers, waaronder tekstschrijvers en designers waarmee we samen het beste resultaat voor u; de klant, kunnen bereiken.
Icon
Uw lasten ontzorgen!
Wij willen uw digitale zorgen van uw schouders afnemen zodat u meer kunt focussen op uw kracht & specialisatie: het runnen van uw eigen bedrijf!

Onze Visie!

We willen de wereld van online marketing voor horeca & MKB veranderen & verbeteren! Vaak wordt er misbruik gemaakt door grote online marketing bureaus van onwetendheid over online marketing en worden veel te hoge tarieven gevraagd voor slecht en simpel werk. We willen het imago van online marketing onder ondernemers verbeteren & waarde toevoegen!
animationanimation

Continentaal.nl is een online marketingbureau, gespecialiseerd in het succesvol maken van bestaande of nieuwe websites op het internet.

Wilt u meer uit uw website halen? We verzorgen uw webpromotie, waarbij we gebruik maken van verschillende effectieve marketing methoden, zoals Google Adwords, Facebook Ads, zoekmachine optimalisatie en het optimaliseren van uw internetsite voor uw bezoekers.

In overleg met u bepalen we welke van onze diensten het beste bij uw bedrijf passen. Graag maken we een offerte op maat, waarbij we, aan de hand van uw budget en wensen, een gericht plan opstellen om uw website te promoten op internet. Bij de meeste van onze klanten gebruiken we hiervoor een combinatie van mogelijkheden.

We bieden onder meer de volgende diensten:

Consulten
Deze kunnen eenmalig, of op regelmatige basis plaatsvinden. Doel van een consult is om uw internetplannen te bespreken en met onze expertise op het gebied van internet en internet marketing tips en adviezen te geven met betrekking tot uw website.

Zoekmachine optimalisatie
Het is belangrijk voor websites om goed vindbaar te zijn bij zoekmachines. Continentaal.nl biedt verschillende mogelijkheden om uw website optimaal vindbaar te maken op internet.

Facebook Ads
Veel ondernemers realiseren zich niet dat ze ook via Facebook kunnen adverteren maar dit is wel mogelijk net als adverteren vie Google.

Google Adwords Campagnes
Adwords is het advertentieprogramma van Google. Met Google Adwords kunt u gericht adverteren op trefwoorden waar uw doelgroep naar zoekt. U betaalt per klik een bedrag. We bieden zowel opzet als beheer van Google Adwords campagnes.

Internetstrategie-bepaling
Samen met u werken we de doelen van uw website uit, stellen vast op welke manier u uw klanten online gaat benaderen en kunnen we, indien gewenst, een gedeelte uit handen nemen.

Webteksten
Webteksten zijn belangrijk voor zoekmachines en uw bezoekers. Continentaal.nl schrijft relevante webteksten of past bestaande teksten aan. Dit heeft vaak een direct effect op uw positie in zoekmachines.

Waarom is internet marketing belangrijk voor iedereen?

Laat je leiden door internet marketing

De verzamelnaam voor alle activiteiten die op het internet plaatsvinden in het kader van marktbenadering is internet marketing. Dit is een zeer ruime omschrijving en eigenlijk een verzamelnaam voor alle verschillende werkwijzen die online gebruikt worden. Marketing is van origine een werkwijze om een product of dienst te brengen naar de plek waar de behoefte hieraan is. De traditionele manieren hiervoor hebben in de digitale wereld van tegenwoordig niet meer voldoende effect en zijn daardoor aangepast of nieuw ontwikkeld om functioneel te zijn op het internet.

 

 

 

Internet marketing heeft vele namen

Wat soms verwarrend kan werken zijn de verschillende termen die gebruikt worden voor hetzelfde principe. Vaak wordt er ook gesproken over online marketing of over e-marketing, dit zijn vrij veel voorkomende andere namen. Maar ook de specialisaties binnen dit vakgebied kunnen de term overlappen, maar zijn vaak gericht op een deelgebied binnen internet marketing. Je kunt stellen dat het inmiddels uitgegroeid is tot een mooi vakgebied met onderliggende specialisaties. Het grote palet aan technieken biedt je als marketeer ongekende mogelijkheden, die deze manier van werken uitdagend maakt. Voor een marketeer geeft dit de kans om zich op een specifiek gebied verder te specialiseren, en wat kansen biedt op de arbeidsmarkt of kan helpen met verdere ontwikkeling binnen de eigen organisatie.

 

 

 

Waar leidt het toe?

Inmiddels is duidelijk dat er de nodige voordelen zijn als je de online werkwijze vergelijkt met traditionele marketing. Het is logisch om daar te zijn waar je doelgroep zich vaak bevindt, maar daarnaast is online werken ook veel flexibeler en efficiënter. Het is een werkwijze om steeds gerichter bij de groep terecht te komen die hier ook echt iets aan heeft, en hierdoor word je bijvoorbeeld geattendeerd op iets wat past bij jou. Gemak dient de mens en daarom wordt het als klant ook vaak gewaardeerd dat je per mail of online je informatie kunt halen of een product kunt uitkiezen. Snel, efficiënt en gemakkelijk te delen.

 

 

Hoe werkt het dan?

De markt online bewerken heeft de afgelopen tijd een vlucht genomen en er zijn inmiddels vele technieken ontwikkeld, om efficiënt en effectief te werken. Online zoeken, adverteren maar ook social media vormen een belangrijke vorm om de juiste doelgroep te bereiken. Ook de mail is hiervoor een veel gebruikt platform. In alle vormen heb je inmiddels als klant ook een belangrijke stem, wat je wel en niet wilt zien of ontvangen. Het gemak van actie en reactie via de mail vinden we nu heel gewoon, maar is een luxe die we eigenlijk nog helemaal niet zo lang hebben. Het slaat een brug tussen aanbieder en ontvanger, die qua effectiviteit zoveel meer mogelijkheden biedt en daarmee vele nieuw ondernemers een kans geeft om te slagen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!