Hoe scoort uw website in Google?

Search Engine Optimization is een onderdeel van internet marketing. In feite zorgt SEO ervoor dat je website hoger genoteerd staat bij zoekmachines.

 

Zoekmachine Optimalisatie

SEO = Search Engine Optimization

Dat kan met verschillende technieken en de meeste lezers zullen waarschijnlijk bekend zijn met een aantal. Alleen het probleem is dat de zoekalgoritmes van zoekmachines constant veranderen om relevante inhoud van websites te behouden in hun databases en om spam af te weren.

De ene dag kun je op de eerste positie staan voor een zoekterm en de week erop zou je zomaar op pagina drie kunnen staan. Het is daarom belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends in SEO. Sommige technieken die in het verleden werkte zullen misschien morgen niet meer werken. Een goed voorbeeld hiervan zijn de meta tags. Sommigen zullen denken dat deze informatie nog een belangrijke rol speelt voor de relevantie van hun websites. Helaas, maar deze informatie wordt nauwelijks meer gebruikt door zoekbots.

Deze techniek werkte goed in de Altavista tijden, maar vandaag de dag speelt het een hele kleine rol. Het heeft nog wel invloed op je ranking, maar het is niet significant! Dat geldt niet alleen voor meta tags, maar ook voor vele andere technieken.

SEO technieken

Bij SEO kun je verschillende technieken toepassen. Globaal gezien kun je die opdelen in deze technieken:

  1. On-site optimization
  2. Off-site optimization

On-site optimization heeft vooral te maken met je website. Dat betekent de teksten op de website, de code van de website en de architectuur ervan. Daarentegen speelt bij off-site optimization, zoals de term je al doet vermoeden, factoren buitenom je website een rol zoals link building.

Veel factoren spelen een rol om een goede ranking te krijgen bij zoekmachines.
Op deze website staan heel veel tips & tricks. Deze zijn zo beschreven dat u deze zelf kunt toepassen.

Vindt u het prettiger dit over te laten aan professionals?

U heeft een website en u wilt uiteraard dat uw website bezocht wordt.
Dit kan alleen als uw website goed geindexeerd en gewaardeerd word door de zoekmachines.
Anders staat uw website in de schaduw en weet niemand dat hij bestaat.

Tegen zeer aantrekkelijke tarieven bieden wij een aantal professionele diensten die er voor zorgen dat uw website door de zoekmachines goed geindexeerd en gewaardeerd zal worden.

Door gebruik te maken van onze expertise overtreft u de concurrent.
U zult uw concurrenten versteld doen staan!

Continentaal.nl