Geld verdienen met bloggen?

Ja, er zijn zogenaamde influencers en bloggers die geld verdienen door producten te promoten: kijk op maar alle bekende mensen op Instagram als ze hun nieuwe ‘favoriete’ product overduidelijk laten zien. “Oh…. kijk mij eens met mijn nieuwe Bose luidspreker en wat zie die toch tof eruit” Ik hoop dat jullie er tot zo ver iets aan hebben gehad maar toch ga ik in deze post even terug naar de kern van geld verdienen op internet.

 

Je hebt op basis van gedegen zoekwoorden onderzoek besloten voor welke naam en zoekwoorden je gaat met je website. Je hebt het onderwerp van de website gekozen omdat het iets is wat je interesseert en waar je dus graag aan werkt. Vervolgens heb je er een mooie website van gemaakt. Een website moet altijd blijven groeien. Het is niet zo dat je na een bepaalde tijd niets meer doet want ook dat zien de zoekmachines. Er moet maandelijks iets worden toegevoegd. Een blog leent zich hier uitstekend voor. Hier kun je maandelijks een nieuw artikel toevoegen.

Op de website moet ook een product komen te staan wat te maken heeft met het onderwerp. Dat is het principe van affiliate marketing. Gaat je website over geld verdienen op internet dan kun je er links op plaatse war mensen zich kunnen inschrijven in artikelen waarin je een methode uitlegt. Jij krijgt dan een vergoeding voor de mensen die zich via jouw website aanmelden.

Vervolgens heb je er voor gezorgd dat je op de eerste pagina terug bent gekomen en dat je dus bezoekers hebt. Wanneer je voor één zoekwoord op de eerste pagina scoort kun je eenvoudig meer zoekwoorden gaan gebruiken zodat je ook meer bezoekers krijgt. Wanneer je honderd bezoekers krijgt voor één zoekwoord, pak er dan nog eens een ander zoekwoord bij zodat je tweehonderd bezoekers per maand krijgt.

Je kunt je website maar ook je bezoekers altijd blijven uitbreiden. Het werken aan een website houdt dan ook nooit op. Dat is heel leuk maar het is wel prettig als je ergens bezoekers vandaan hebt zodat er in ieder geval iets gebeurd. Pak in het begin dan ook geen zoekwoord met te veel concurrentie.

Continentaal.nl