Een eCommerce webshop beginnen?

Voor ieder soort webshop een geschikte oplossing. Of het nu gaat om het verkopen van online lidmaatschappen, fysieke of digitale producten. Wij vinden dat het wiel niet opnieuw uitgevonden hoeft te worden. Daarom adviseren we voor alle webshop trajecten Magento of WordPress eCommerce als basis.

Magento of WooCommerce

Het kiezen van het juiste platform is elementair voor je bedrijfsvoering. Dit heeft gevolgen voor de (on)mogelijkehden van de webshop, maar ook voor je budget. Wij werken met Magento en WooCommerce als webshop oplossingen. WooCommerce is een gratis eCommerce tool voor jouw WordPress website. Beide platformen bieden veel voor- en nadelen. We denken met je mee in de passende keuze. Niet alleen voor nu, maar ook voor in de toekomst.

 

Voordelen Magento webshop

Magento is volkomen ingericht voor het beheren van grote webshops. Het is ook het vaakst gebruikte eCommerce platform ter wereld. Ideaal voor het beheren van een flink en veranderlijk productassortiment en buitengewoon geschikt om grote hoeveelheden verkeer en bestellingen tegelijk te kunnen verwerken. Ook is het realiseerbaar om meerdere webshops op te laten zetten waarbij alles binnen één beheer omgeving wordt behouden.

 

Voordelen WooCommerce

WooCommerce biedt alle basisfunctionaliteiten om een webshop op te kunnen zetten. Denk aan productbeheer, bestellingen, rapportages, betaalopties en klantaccounts. Tevens zijn er veel extenties beschikbaar om deze basis aan te vullen. Denk bijgaand aan IDEAL betaalmethode, kortingen voor producten en veel meer. Buitengewoon geschikt voor kleinere (startende) webshops met een assortiment tot ca 1500 producten.

Continentaal.nl