Lokale zoekmachine optimalisatie

Door middel van zoekmachine optimalisatie kunnen er gratis bezoekers op uw website komen via Google, Yahoo, Bing of andere zoekmachines. Zoekmachine optimalisatie is de belangrijkste methode om klanten en leads via internet te genereren. Dit kunnen wij alleen al uit onderstaande feiten halen: 

 

  • Ruim 95% van de 13,6 miljoen internetgebruikers in Nederland (STIR,2009) gebruikt Google om zich te orienteren bij de aanschaf van producten en diensten.
  • Onderzoek heeft aangetoond dat 94,75% niet verder kijkt dan de eerste pagina van Google.

Om bezoekers te kunnen genereren via zoekmachines als Google, dient uw website op de juiste zoekwoorden op pagina 1 te staan. U behaalt dan een hoger bezoekersaantal die resulteren in meer leads, meer klanten en een hogere omzet. Daarnaast biedt zoekmachine optimalisatie andere voordelen: 

  • Mensen zoeken u, u dringt zich niet op aan hen.
  • Gerichte bezoekers die echt op zoek zijn naar uw product of dienst.
  • 85% van de consumenten beschouwt een merk in de topposities van de zoekmachine als een topmerk.

Continentaal.nl gebruikt de laatste en beste zoekmachine optimalisatie technieken om uw website naar de eerste pagina van Google te krijgen. De grootste aandacht wordt gelegd bij het linkbuilden, waarbij wij autoriteit verkrijgen bij de zoekmachines door het plaatsen van uw website-link op andere websites. Uit onderzoek is gebleken dat een groot deel van de positie in Google afhangt van de linkstructuur die naar uw website toe linkt. 

Continentaal.nl